Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek,bölcsességek

27d9_33f1.gif

 

A szív törékeny műszer. Ezért is óvjuk olyan erőteljesen, ezért adjuk oda olyan ritkán, és ezért jelent olyan sokat, ha mégis megtesszük. Vannak szívek, amelyek törékenyebbek másoknál, valahogy tisztábbak, mint a kristály az üvegek között. De még összetörve is gyönyörűek.

 

 

 

 

 

 

 

Természetesn sok hibám van, ha benned kevés a szeretet.

 

 

 

 

 

1222.jpg

Akiről álmodom, nem létezhet; és ha nem létezik, nem hasadhat meg a szívem.

 

 

 

csak-akkor-itelj..........jpg

 

 

Minden kapcsolat azért jön létre, hogy minél többet megtudjunk saját magunkról.

 

1270.jpg

Nekem rejtvény vagy, amit nem tudok megfejteni. Nekem egy vers vagy, amit nem fogok elfelejteni. Nekem egy ajándék vagy, amit nem tudok kibontani. Nekem Te vagy az egyetlen szó, amit nem tudok kimondani.

valaki-valahol-azert-jott..........................jpg

 

 

 Ne hagyd, hogy azok az emberek, akik haboznak melletted lenni, túl sokáig időzzenek az életedben, a szívedben vagy a gondolataidban!
Foglalkozz azokkal, akik őszintén örülnek, ha látnak, azokkal, akik érdeklődnek felőled, azokkal, akiknek mindig van egy-két jó szavuk hozzád!
Csak tőlük kapod meg és csak nekik add azt az energiát, amit úgy hivnak: Szeretet! ♥

az-elet-tul-rovid-ahhoz............jpg

"Nem fontos, milyen voltam, nem fontos miből és miért éppen ilyen lettem. Nem érdekes, kitől mit kaptam, nem kaptam vagy kaphattam volna. Aki szeret, szeressen, aki meg utál, utáljon egyszer s mindenkorra, vagy felejtsen el úgy, ahogy én is elfelejtem..."